• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz CLA Coupé

De Mercedes-Benz CLA is ontworpen om perfect aan te sluiten op uw lifestyle. Met een glanzende diamond grille, gespierde schouders en een brede achterzijde zijn alle blikken op hem gericht. En op u. Voor de set-up is één druk op de knop voldoende. Als optie kan zelfs de demping worden versteld. Het meest sportieve komt echter nog. In de AMG Performance-modellen wordt u gekatapulteerd naar een plek waar u heel veel rijplezier kunt beleven. In de nieuwe CLA Coupé kunt u dankzij MBUX net zo communiceren als met een van uw vrienden. Met natuurlijke spraak, touch of gebaren. Maar altijd op de manier zoals u dat wilt. 

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

Vind uw CLA

 

  MBUX

  Sportief

  Comfortabel

De CLA Coupé

Een geheel nieuw ontwerp van de haaienneus, een diamantgrille en nieuw gedefinieerde lijnen maken het bijna onmogelijk om het niet op te merken. Het interieur van de CLA is een plek waar je achterover kunt leunen, ontspannen en gewoon jezelf kunt zijn. Het heeft verschillende functies om het u extra comfortabel te maken, plus alle aandacht voor detail die u van een Mercedes-Benz mag verwachten.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Overige uitvoeringen

CLA Shooting Brake

De Mercedes-Benz CLA Shooting Brake is sportief, opzienbarend, comfortabe..

 

Waar bent u naar op zoek?