• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Neem de tijd en geniet van de auto die u nóg meer ruimte biedt om te genieten van het leven. Het luxueuze design met zijn elegante lijnen blijft mooi om naar te kijken; de innovatieve technologie als de touchpad en het optionele head-up display zullen u assisteren. De bagageruimte is royaal en praktisch, of liever: genereus. Een bijzondere zakenauto, dankzij de zeer complete standaarduitrusting. 

 

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aanVraag informatie aan

Vindt uw C-Klasse

 

  Luxe

  Me Connect

  Rijassistentie

PRE-SAFE®-systeem

Het PRE-SAFE®-systeem maakt gebruik van de tijd die resteert voordat een mogelijk ongeval plaatsvindt. Door het uitvoeren van een aantal beschermingsmaatregelen kan het risico op letsel worden verminderd. Het innovatieve PRE-SAFE® Sound produceert een ruis in de luidsprekers van het audiosysteem en beschermt daarmee uw gehoor tegen mogelijk schadelijke geluiden van een ongeval.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Overige uitvoeringen

C-Klasse Cabriolet

De Mercedes-Benz C-Klasse het aantrekkelijke instapmodel in de cabriowere..

C-Klasse Coupé

De Mercedes-Benz C-Klasse Coupé met een onweerstaanbaar uiterlijk verover..

C-Klasse Limousine

De Mercedes-Benz C-Klasse Limousine legt de lat hoog: sportief, krachtig ..

 

Waar bent u naar op zoek?