• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé

Met een onweerstaanbaar uiterlijk verovert de Mercedes-Benz C-Klasse Coupé moeiteloos het straatbeeld en staat altijd in het middelpunt. Bent u op zoek naar vrijheid en ongebondenheid? Dan bent u ongetwijfeld direct gecharmeerd van het optionele panoramadak dat, dankzij het grote oppervlak, meer zicht naar boven biedt en voor een onvervalst open-air gevoel in het interieur zorgt. Voor individuele wensen voor een interieur op maat is overigens alle ruimte bij de C-Klasse Coupé. Met onze optionele uitrustingspakketten kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen.

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

Vind uw C-Klasse

 

  Sportief

  Dynamic Control

  Me Connect

Rijassistentiepakket plus - Zodat u veilig aankomt.

Het rijassistentiepakket maakt van uw auto een partner die met u meedenkt, dankzij een bundel veiligheids- en assistentiesystemen. Deze bewaken de directe omgeving van de auto, kunnen gevaar waarnemen, en vervolgens in noodgevallen waarschuwen en autonoom afremmen. Ook tijdens het rijden op langdurige, monotone trajecten of in files wordt de nodige ondersteuning geboden.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Overige uitvoeringen

C-Klasse Cabriolet

De Mercedes-Benz C-Klasse het aantrekkelijke instapmodel in de cabriowere..

C-Klasse Estate

De Mercedes-Benz C-Klasse Estate met luxueus design en elegante lijnen bl..

C-Klasse Limousine

De Mercedes-Benz C-Klasse Limousine legt de lat hoog: sportief, krachtig ..

 

Waar bent u naar op zoek?