• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet

Hij is klaar voor de zomer: de eerste cabriolet op basis van de Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet . Daarmee vormt de Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet het aantrekkelijke instapmodel in de cabriowereld van Mercedes-Benz. Of hij nu open of dicht is, de Cabriolet onderscheidt zich in beide gevallen door een expressief design. Efficiënte en krachtige motoren en een dynamisch afgestemd, verlaagd sportonderstel zorgen voor sportieve, dynamische rijeigenschappen.

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

Vind uw C-Klasse

 

  Uniek comfort

  Pre-Safe

  Sportief

Dynamic Body Control

Eén onderstel, drie instellingen. Met DYNAMIC BODY CONTROL kunt u zelf kiezen tussen maximale wendbaarheid of hoog dempingscomfort, perfect aangepast aan de route of uw persoonlijke rijstijl. Het verlaagde onderstel en SPORT DIRECT STEERING zorgen voor uitstekende voorwaarden voor een uiterst dynamische rijstijl.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Overige uitvoeringen

C-Klasse Cabriolet

De Mercedes-Benz C-Klasse het aantrekkelijke instapmodel in de cabriowere..

C-Klasse Coupé

De Mercedes-Benz C-Klasse Coupé met een onweerstaanbaar uiterlijk verover..

C-Klasse Estate

De Mercedes-Benz C-Klasse Estate met luxueus design en elegante lijnen bl..

 

Waar bent u naar op zoek?