• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz B-Klasse

We hebben de gezinsauto opnieuw uitgevonden. De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse is er. Dynamischer, comfortabeler en veiliger dan ooit tevoren. De nieuwe B-Klasse is met intelligente assistentiesystemen en functies uitgerust om ervoor te zorgen dat u nu nóg beter wordt beschermd en minder belast tijdens de rit. Deze systemen kunnen bijvoorbeeld automatisch gevaarlijke situaties waarnemen en daarvoor waarschuwen of zelfs corrigerend optreden. Kortom, samen met uw inzittenden bent u altijd in goede handen. 

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

Vind uw B-Klasse

 

  Actieve remassistent


  Dodehoekassistent

  MBUX

De B-Klasse

Het design is overrompelend, het bedieningssysteem revolutionair. En u kunt de nieuwe Mercedes B-Klasse bovendien zelf aanpassen waardoor hij net zo uniek wordt als u. Van veiligheid tot comfort en van het Hands-Free openingssysteem tot een Intelligent Widescreen Cockpit, de B-Klasse is even praktisch als verleidelijk mooi.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

 

Waar bent u naar op zoek?