• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-AMG GT Roadster

De nieuwe Roadster heeft inmiddels de harten van alle ware autoliefhebbers veroverd. De softtop kan binnen elf seconden worden geopend om eindeloos te blijven genieten van een open-air experience, omgeven door exclusieve materialen die uiterst zorgvuldig zijn afgewerkt. De typerende AMG Driving Performance onder een open hemel. Het ruisen van de wind en de diepe klank van de AMG-sportuitlaat. Een onvergetelijke outdoor experience voor de ware liefhebber van sportwagens. 

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

  476 pk

  630 Nm

  4,0 seconden van 0 naar 100 km/h

Rijden wordt pure beleving.

De Mercedes-AMG GT Roadster vormt een perfecte combinatie van sportiviteit en lifestyle. Met een topsnelheid van 302 km/h en een acceleratie in slechts 4,0 seconden van 0 naar 100 km/h kan tegelijkertijd worden genoten van pittige performance en ontspannen cruisen. Het AMG-sportonderstel, het actieve luchtgeleidingssysteem en het hoogwaardige interieur vormen de highlights van de Mercedes-AMG GT Roadster.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

 

Waar bent u naar op zoek?