• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

Een van de meest klassieke vormen van een auto is nu ook een van de modernste. Bij de Mercedes-Benz A-Klasse Limousine is het three box-design sportiever dan ooit. Meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse. De MBUX (Mercedes-Benz User Experience) neemt autorijden niet uit handen maar maakt dit wel zo aangenaam mogelijk. 

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 

Vind uw A-Klasse Limousine

 

  Multibeam LED koplampen

  Telefoon draadloos opladen

  MBUX

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten - uw A-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Overige uitvoeringen

A-Klasse

Bij Wensink staat kwaliteit voorop en met de nieuwe A-Klasse ervaar je di..

 

Waar bent u naar op zoek?