• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz A-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. In technisch opzicht gaat de nieuwe A-klasse niet alleen op kop dankzij MBUX (Mercedes-Benz User Experience), maar ook dankzij een aantal functies die tot nu toe waren voorbehouden aan het topsegment. Alle uitvoeringen van de nieuwe A-Klasse worden aangedreven door nieuwe, zuinige diesel- en benzinemotoren en hoewel de sportieve uitstraling behouden is gebleven, is het praktische gebruiksgemak toegenomen. 

 

Plan uw proefritVraag uw inruilvoorstel aan
Vraag informatie aan
 
Videocall inplannen
 


Tevens bieden wij u nu mooie extra's: 

  • GRATIS 1 jaar extra garantie!
  • Bij afsluiten van een onderhoudscontract: 1e jaar onderhoud GRATIS (t.w.v.: ca. € 450, incl. BTW!) 

*o.b.v. max. 15.000 km per jaar

  •  Rente-actie van 2,99% op financiering!

Vind uw A-Klasse

 

  Functies uit het topsegment

  Dynamisch

  MBUX

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten - uw A-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Financiële opties bij Wensink Lease & Services

Wensink biedt oplossingen op maat voor elke situatie. De mogelijkheden om te leasen, financieren en verzekeren zijn zeer uitgebreid. Wij bieden oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Waar u ook voor kiest wij van Wensink zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw Mercedes-Benz.

Overige uitvoeringen

A-Klasse Limousine

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine: meer ruimte, meer comfort, meer A-Kl..

 

Waar bent u naar op zoek?