Toekomstige modellen van Mercedes-BenzOok dit jaar krijgen wij veel nieuwe modellen in de showroom. Dat varieert van facelifts en complete make-overs voor bestaande modellen tot modelvarianten die volledig nieuw zijn. Hieronder ziet u een overzicht van de modellen die op stapel staan.


De nieuwe Mercedes-Benz GLA: de SUV voor de stad.

De nieuwe GLA completeert als achtste model de actuele generatie compacte auto’s van Mercedes-Benz. Tegelijkertijd is het model de instap in de succesvolle SUV-familie van het merk. Het veelzijdige karakter komt vergeleken met het vorige model nog duidelijker tot uiting: de nieuwe GLA is met 1.611 mm (1.616 mm met dakreling) meer dan 10 cm hoger dan zijn voorganger. Ook biedt de dienovereenkomstig hogere en karakteristieke SUV-zitpositie meer hoofdruimte voorin. De beenruimte achterin is eveneens aanzienlijk groter – ook al is de GLA nu 1,5 cm korter.


Kenmerkend voor het offroad-design zijn onder meer het steile front, de korte overhangen voor en achter en de beschermende claddings rondom. De 4MATIC-modellen zijn standaard uitgerust met het offroad-techniekpakket. Dit pakket bestaat uit een extra rijprogramma, een wegrijhulp voor op hellingen en een offroad-animatie in het mediadisplay alsmede in combinatie met MULTIBEAM LED-koplampen een speciale lichtfunctie voor offroad-rijden.


Bekijk de nieuwe GLA

De facelift van de E-Klasse Limousine en Estate.

Met meer dan 14 miljoen uitgeleverde exemplaren sinds 1946, is de E-Klasse het bestverkochte model in de geschiedenis van Mercedes-Benz. Velen beschouwen het model als het ‘hart van het merk’. In 2016 zette de E-Klasse een grote stap richting toekomst: de tiende generatie zette de toon op designgebied met zijn pure en tegelijkertijd emotionele design en zijn hoogwaardige, exclusieve interieur. Indrukwekkend was ook het scala aan innovaties, bijvoorbeeld bij de rijassistentiesystemen. De combinatie van emotie en intelligentie is uiterst succesvol gebleken: tot op heden hebben meer dan een miljoen klanten over de hele wereld gekozen voor een Limousine of Estate van de huidige generatie. En nu wordt intelligentie ook spannend en dynamisch: in de zomer van 2020 arriveren de Limousine en Estate in de showrooms van onze Europese dealers als eerste vertegenwoordigers van de vernieuwde modelserie. 


Bekijk de huidige E-Klasse limousine


Bekijk de huidige E-Klasse Estate

 Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart